Dana Bonfile

1.440,00 TL
Dananın sırt bölgesinden çıkartılan Dana Bonfile, besinin en az hareket eden kas kısmıdır. Bu nedenle oldukça yumuşak, yağsız ve lezzetli bir et olan Dana Bonfile; ızgarada, tavada veya fırında pişirilerek tüketilebilir. Bu ürünümüz dilimlenmemiş bütün olarak satılmaktadır.
SAKLAMA KOŞULLARI
-18 °C: 1.5 Ay
+4 °C: 4 Gün
 
PİŞİRME ÖNERİSİ
  


                      

 
       

        

 

 
Dana Bonfile Dananın sırt bölgesinden çıkartılan Dana Bonfile, besinin en az hareket eden kas kısmıdır. Bu nedenle Dana Bonfile oldukça yumuşak, yağsız ve lezzetli bir ettir Izgarada, tavada veya fırında pişirilerek tüketilebilir. Dana Bonfile ürünümüz dilimlenmemiş bütün olarak satılmaktadır. EKLMQT25 Dana Bonfile

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.