Dilimlenmiş Dana Bonfile (Lokum)

1.440,00 TL
ÜRÜN SEÇENEKLERİ
Seçenekler
500 gr 1 kg

Dananın sırt bölgesinden çıkartılan Dana Bonfile, besinin en az hareket eden kas kısmıdır. Bu nedenle oldukça yumuşak, yağsız ve lezzetli bir et olan Dana Bonfile; ızgarada, tavada veya fırında pişirilerek tüketilebilir.

 

SAKLAMA KOŞULLARI
-18 °C: 1.5 Ay
+4 °C: 4 Gün
 
PİŞİRME ÖNERİSİ
  
 

 

Dilimlenmiş Dana Bonfile (Lokum) Dilimlenmiş Dana Bonfile (Lokum) dananın sırt bölgesinden çıkartılan Dilimlenmiş Dana Bonfile (Lokum), besinin en az hareket eden kas kısmıdır. Bu nedenle oldukça yumuşak, yağsız ve lezzetli bir et olan Dilimlenmiş Dana Bonfile (Lokum); ızgarada, tavada veya fırında pişirilerek tüketilebilir. CJRVXZ59 Dilimlenmiş Dana Bonfile (Lokum)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.