Hellim peyniri, Kıbrıs mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan yöresel peynir çeşitlerindendir. Genelde kahvaltılarda ya da pikniklerde ızgarada kızartılarak tüketilen hellim peyniri, lezzetli olduğu kadar besleyici bir besindir. Hellim, diğer süt ürünleri ile karşılaştırıldığında içeriğinde bulunan yağ, tuz ve kalorisi yüksek olan bir peynir çeşididir. Hafif ve lezzetli bir öğün sunmak istiyorsanız hellim peynirini yağsız tavada kızartarak servis edebilirsiniz.
Menşei
KIBRIS
İçindekiler
Pastörize Süt (inek, koyun, keçi), maya ve tuz
Enerji Ve Besin Değerleri - 100 g için
Enerji (kcal): 332.0
Yağ (g): 26.0
Karbonhidrat (g): 2.5
Protein (g): 22.0
Kalsiyum (mg): 0.74
Alerjen Uyarısı
Laktoz içerir
Saklama Koşulları
0-4 °C muhafaza ediniz
Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
AVUNDUK İTH. İHR. GIDA VE ZIRAİ ALETLER SAN. TİC. LTD.