Şarküteri et ürünlerinde geleneksel bir lezzet olan sucuğun, dana eti lezzetinin ön planda tutulduğu Polonez formülü ile hazırlanıp, doğal kılıflara doldurup, yavaş fermantasyon süreci ile üretilen klasikleşen Polonez lezzetidir.
TR-34-0061
Gıdanın Adı
Dana Kasap Sucuk - Fermente Et Ürünü
İçindekiler
Dana eti ve yağı, tuz, baharat karışımı, sarımsak, stabilizör (sodyum polifosfat), antioksidan (askorbik asit), koruyucu madde (sodyum nitrit)
Alerjen Uyarısı
Yok
Net Miktar
550-600 gr
Saklama Koşulları
Koruyucu atmosferde ambalajlanmıştır
TR-34-0061
Menşei
Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
TRAKYA ET VE SÜT ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.
Enerji ve Besin Değerleri - 100 g için
Enerji (kcal): 432.0
Enerji (kJ): 1786.0
Yağ (g): 40.0
Doymuş yağ (g): 22.0
Karbonhidrat (g): 2.0
Şekerler (g): 0.0
Protein (g): 16.0
Tuz (g): 2.0