Özenle seçilmiş baharatları, mozaik yapısı ve nefis lezzeti ile şarküterinin vazgeçilmez klasik salamı…Taze dana etinin kıyma makinelerinden geçirilip özenle seçilmiş Gaziantep yöresine ait standart yeşil antepfıstığı ile harmanlanıp el değmeden gıdaya uygun kılıflara doldurulup buhar fırınlarında pişirilmesi ve pastörizasyonu ile üretilir.
İşletme Kayıt No
TR-34-0061
Menşei
TÜRKİYE
İçindekiler
Dana eti ve yağı, patates nişastası, Antep iç fıstık %3, tuz, baharat karışımı, ayçiçek yağı, likit tütsü aroması, stabilizör (sodyum polifosfat) ,antioksidan (askorbik asit), koruyucu madde (sodyum nitrit)
Enerji ve Besin Değerleri - 100 g için
Enerji (kcal): 219.0
Enerji (kJ): 909.0
Yağ (g): 17.0
Doymuş yağ (g): 11.0
Karbonhidrat (g): 5.0
Şekerler (g): 0.0
Protein (g): 11.0
Tuz (g): 1.8
Alerjen Uyarısı
Antep iç fıstık
Saklama Koşulları
0-4 °C muhafaza ediniz
Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
TRAKYA ET VE SÜT ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.