Özenle seçilmiş taze dana but etlerinin fermentasyona uygun doğal bağırsaklara el değmeden doldurulup,10 günlük yavaş bir fermentasyon süreci sonucu elde edilen tam fermente bir salamdır. Karabiber ile kaplanarak çeşnilendirilir. Soğuk tüketim için uygun, sofralarınıza farklılık getirebilecek özel bir lezzettir.
İşletme Kayıt No
TR-34-0061
Menşei
TÜRKİYE
İçindekiler
Dana eti ve yağı, kırık karabiber(%3),tuz, baharat karışımı, stabilizör(sodyum polifosfat),antioksidan(askorbik asit),koruyucu madde(sodyum nitrit)
Enerji ve Besin Değerleri - 100 g için
Enerji (kcal): 436.0
Enerji (kJ): 1803.0
Yağ (g): 0.0
Doymuş yağ (g): 23.0
Karbonhidrat (g): 1.0
Şekerler (g): 0.0
Protein (g): 18.0
Tuz (g): 2.4
Alerjen Uyarısı
Yok
Saklama Koşulları
0-4 °C muhafaza ediniz
Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
TRAKYA ET VE SÜT ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.