Kahvaltı sofranızın baş tacı olan Marmara Bölgesinin en gözde zeytini Gemlik siyah zeytin, çekirdekleri küçük ve etli bir zeytindir. En kaliteli zeytin olarak da bilinir. Gemlik yağlı sele zeytin en çetin soğuklarda Kasım, Aralık ve Ocak ayında toplanmaya başlar, kaliteli zeytinler aralarında kalibrelerine göre ayrıştırıldıktan sonra salamura havuzlarında olgunlaşması beklenir. Sadece su ve tuz ile bekletilerek fermente edilir ve en doğal hali ile sofralara ulaşır.
İşletme Kayıt No
TR-16-K-026104
Menşei
TÜRKİYE
İçindekiler
Siyah zeytin, mısırözü yağı, tuz
Alerjen Uyarısı
Yok
Saklama Koşulları
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz
Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
KÖYLÜ ZEYTİN & ZEYTİNYAĞI