T-Bone Adet (450-500 gr)

550,00 TL
T-Bone hayvanın sırt bölgesinden elde edilmektedir. Etin ortasındaki T şeklindeki kemikten dolayı bu ismi almıştır. Bu etin bir parçası bonfile diğer tarafı kontrafile içermektedir. 28 gün boyunca özel olarak Dry Aged yöntemiyle dinlendirilmektedir. 
T-Bone; ızgarada pişirilerek tüketilebilir.

SAKLAMA KOŞULLARI

 +4 °C: 4 Gün
 
PİŞİRME ÖNERİSİ
  

 

 

T-Bone Adet (450-500 gr) Birinci sınıf, özenle seçilen ve dinlendirilen T-Bone Steak, Gel al ve ücretsiz teslimat seçeneklerimizle evlerinizde yerini alıyor. CFGLMPU3 T-Bone Adet (450-500 gr)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.